23 Ağustos 2009 Pazar

windows live messenger

İşte! Yeni kuşak MSN Messenger. Messenger ile ilgili sevdiğiniz her şeye (kişi listeniz, ifadeleriniz ve arkadaşlarınızla anında iletişim) ek olarak, bağlanmanın ve fotoğraf (ve başka şeyler) paylaşmanın yeni müthiş yolları var. Her zamanki gibi, Messenger'ı karşıdan yüklemek ve çoğu özelliğini kullanmak ücretsiz.

  • Windows Live Messenger'ın yepyeni bir görünümü var, ancak bildiğiniz ve sevdiğiniz tüm özelliklere de sahip.
  • Bağlanın

    Önem verdiğiniz kişilerle anında bağlantı kurun — metin, ses veya görüntü kullanarak. Çevrimdışı olsalar bile ileti yazabilir veya not gönderebilirsiniz.
  • Denetimi elinize alın

    Her türlü durum için çeşitli durum iletilerinden birini seçin. Windows Live Kişiler'i kullanarak kişisel bilgilerinizi kimlerin göreceğini ve neleri göreceklerini denetleyin.
  • Kendinizi paylaşın

    İstediğiniz boyuttaki kişisel dosyalarınızı, fotoğraflarınızı ve videolarınızı paylaşın. Sürükleyip bir Paylaşılan Klasöre bırakmanız yeterli.
  • Yahoo! üzerindekiler dahil olmak üzere daha fazla arkadaşınızla konuşun

    Windows Live Messenger ile, Yahoo! Messenger with Voice kişilerinizle bağlantı kurabilirsiniz. Bu, Yahoo! e-posta adreslerini eklemek kadar kolay. Arkadaşlarınızla konuşmak için birden fazla hesap kullanmayı unutun — çevrimiçi olduklarını görebilecek ve bir yerden tümüyle iletişim kurabileceksiniz. Daha fazla bilgi edinin.

    Bilgisayardan Bilgisayara Arama

    Düşüncelerinizi dile getirin: Bilgisayardan Bilgisayara Arama kullanarak yüksek kaliteli sesli konuşma yapın. Ücretsiz.*

    Görüntülü konuşmalar daha da iyi

    Görüntülü telefonların kullanıldığı eski bilim kurgu filmlerini hatırlıyor musunuz? İşte yeni Messenger size tam bunu sağlıyor, hatta daha iyisini: canlı, tam ekran (640x480) video.**

    Paylaşım Klasörleri

    Bir dosyayı kişinin adına sürükleyin. İşte bir Paylaşım Klasörü oluşturdunuz. Artık siz veya kullanıcınız istediğiniz zaman klasördeki dosyaları alabilirsiniz; biriniz çevrimdışı olduğunda bile.

    Telefonlarına metin iletisi gönderin

    Arkadaşınızın adının yanında küçük bir hareketli simgesi mi görüyorsunuz? Metin iletisi göndermek için sağ tıklatmanız yeterli.†

    İki yönlü, süper güçlü adres defteriniz

    Windows Live Kişiler ile, kişileriniz bilgilerini güncelleştirdiğinde, bilgiler Messenger adres defterinizde de değiştirilir. Anında. (Windows Live Hotmail adres defteriniz de güncelleştirilir.)

    0 yorum:

    Yorum Gönder

     

    2012 OYUN HİLELERİ | YENİ OYUN HİLELERİ | Ko-cuce , ko-cuce server tanıtımı Copyright © 2009 Community is Designed by Bie