28 Ağustos 2009 Cuma

Football Manager indir menager oyunu indir

Bundan yaklaşık 27 yıl önce(1982) de Addictive Games oyun firması yazılımcılarının çalışmasıyla başlayan Football manager oyunu futbolda takım yönetimine heveslenenlerin isteklerine cevap verecek niteliktedir. Bu şirketin çalışmaları 1990 zamanına kadar devam etmiş bunun ardından yeni çalışmalara başka firma başlamıştır. Takıma kurma oyuncu transferi, oyuncu değişiklikleri, futbolcu satma gibi birçok özelliği football manager indirerek yaşayacaksınız. Her çıkan versiyonunda takiçilerinin ilgisini çekmeye devam etmekte olup bu kategori altında sizlere gerekli ve sitediğiniz sürümlerin demo sürümlerini indirme olanağı sunacağız. Oyuna ait birçok yamayı da isteklerinize göre ekleyebileceğimizi rahatlıFm 2009 çıktığı zaman itibariyle ilgi odağı olmayı başarmıştır. Teknik direktörlük anlamında müdahele imkanını arttıran bu sürüm ile takım birçok yönden sizin direktifleriniz doğrultusunda hareket etmektedir. Vanilla sürümünü indirme olanağını bulacağınız bu bölümden oyunun demo sürümü hakkında detaylı bilgi sahibi olabileceksiniz.

175 mb boyutlu vanilla sürümünü sizlere fmevi.com desteği ile sunmaktayız. Katkılarından dolayı kenfootball manaher 2009 vanilla indirdilerine teşekkrü ederiz. Football manager 2009'a ait birçok yamaya ordan ulaşabilir yaşadığınız sorunlara çözümler bulabilirsiniz.

kla belirtebiliriz


oyun indir
football manager indir

0 yorum:

Yorum Gönder

 

2012 OYUN HİLELERİ | YENİ OYUN HİLELERİ | Ko-cuce , ko-cuce server tanıtımı Copyright © 2009 Community is Designed by Bie