24 Ağustos 2009 Pazartesi

Metin 2 indir Metin 2 Download İndir Metin 2 oyna

Bu kategori ile siz metin2 oyunu sevenlerine oyunu tanıtmak ve oyunun sürümlerini indirmenize olanak sağlamak için sunuyoruz. Heyecan verici bu oyunu uzak doğudaki imparatorluklar arasında geçen savaşı konu olana çok güzel ve alsiyonlu savaş oyunudur. Metin 2 ile online olarak oynayabileceğiniz bir oyununuz olacaktır.

Oyun içinde öncelikle kendinize bir vatan seçiyor o ülke için savaşmaya karar veriyorsunuz ardındanda metin 2 oyunu için savaşacağınız karekter oyuncularını belirleyerek oyun içinde fetih hazırlıklarına başlıyorsunuz. Aksiyon severleri kalbinizin azami hızda çalışmasını sağlayacak derecede iyi olduğunu rahatlıkla belirtebiliriz.


Metin 2 indirOyun Açıklaması: Metin 2 oyunu çıktığında beri birçok kimse online olarak oynamaya başladı. İçerisinde birçok krallık bulunan oyunda siz oyuna başlarken kendi safınızı belirliyorsunuz ardındanda başrol oyuncularınızı belirleyip savaşta zaferler kazanmaya çalışıyorsunuz. Bir savaş ve aksiyon oyunu olan metin 2 den çok memnun kalacaksınız. Oyun içinde bazen savaşın içinde olduğunuzu düşündürecek kadar güzel özelliklere sahip oyuna hayran kalacaksınız. Metin 2 oyununda kendi kılıcınızla karşınıza gelen herkesi öldüreceğiniz savaş oyununda kalaler fethederek ilerliyorsunuz. Online oynanları kategorilesen sanırım en popüler olan metin 2 olabilir.



oyun indir


Metin 2 indirmek için üstteki butona tıklayınız.


0 yorum:

Yorum Gönder

 

2012 OYUN HİLELERİ | YENİ OYUN HİLELERİ | Ko-cuce , ko-cuce server tanıtımı Copyright © 2009 Community is Designed by Bie